Duck op visite

DUCK ON TOUR

Ik kom graag bij je langs om samen met jou foto’s te maken van jouw bedrijf, product of dienst. En dan hoop ik dat je me ook jouw lievelingsplekjes laat zien.

Mag ik bij jou?

Natuurlijk kom ik graag op visite bij jou. Je leest hieronder precies hoe het werkt.

  • Stuur een e-mail naar Duck@duckvandijk.nl dan maken we een date voor een fotoshoot.
  • Ophalen vind ik het makkelijkste omdat ik altijd lijk te verdwalen.
  • Ik ben de moeilijkste niet, dus maak zo veel foto’s als je wilt. Hartstikke handig. Maak een beeldbank met gezellig foto’s met me.
  • Wat ik ook leuk vind is dat je me meeneemt naar jouw favoriete plekje.
  • Breng je me aan het eind van de dag weer terug? Ik slaap graag thuis.
  • Stuur een aantal foto’s op naar mij. Dan kan ik vanaf mijn Instagramkanaal en de Facebookpagina berichten schrijven over jou. En om de mix tussen promotie en gezellig en informatief te houden is het dus het leukst als je ook wat andere foto’s maakt met mij.

DUCK VAN DIJK FOTOSHOOT

Wil je een heuse fotoshoot met een professionele fotograaf? Dat kan! Je kunt samen met iemand anders, of een paar andere ondernemers Fotograaf Ronald inhuren. Ik ga vaker met hem op stap en voel me helemaal bij hem op mijn gemak.

Als ik even moet uitrusten kan Fotograaf Ronald natuurlijk ook andere mooie foto’s maken. Zo leg je direct een leuke en diverse beeldbank aan en heb je mooie content achter de hand voor jouw social media berichten. Een fotoshoot van Fotografie Ronald kost €300.