Fotoshoot met Duck

Het is superslim om een beeldbank aan te leggen. Voor je website en voor je social media content. Zo zorg je voor een mooie voorraad foto’s die je kunt gebruiken in de komende tijd. Ga je zelf aan de slag met je telefoon of fotocamera? Of huur je een fotograaf in? 

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

 • Wanneer je afbeelding goed is, wordt jouw bericht beter onthouden.
 • Gebruik zo min mogelijk stockfoto’s. Wil je een band opbouwen met jouw doelgroep? Gebruik dan persoonlijke foto’s bij jouw social media berichten. Laat je bedrijf, je product of dienst en jezelf zien. 
 • Laat een fotograaf de foto’s maken. Zo weet je zeker dat jouw foto’s professioneel en van goede kwaliteit zijn. Denk van te voren goed na, en bespreek het met de fotograaf welke boodschap jouw foto’s moeten uitstralen. Welke stijl past bij jou? Waar ga je foto’s maken? 
 • Een goede beeldbank bespaart je tijd en energie. Je hebt immers altijd mooie foto’s op voorraad. 
 • Wanneer je foto’s laat maken weet je zeker dat jouw foto’s uniek zijn en onderscheid je je van de rest.

Deze foto’s mogen niet missen in jouw beeldbank

 • Overzichtfoto’s van dat je aan het werk bent. 
 • Detailfoto’s van jou aan het werk.
 • Foto’s van jou. Kijk recht in de camera. 
 • Foto’s van jouw werkplek, je bedrijf
 • Foto’s van jouw product(en) of dienst.
 • Foto’s van jouw product(en) in gebruik. Of foto’s van hoe je werkt met een klant.

Ga 1 of 2 keer per jaar aan de slag met een fotograaf. En houd in gedachten dat de foto’s gedurende het hele jaar te gebruiken zijn. Denk aan de seizoenen, leg verschillende setjes kleding klaar en fotograferen maar!  

Speciale aanbieding voor mijn volgers en vrienden

Ik ga zelf vaak met Fotografie Ronald op stap en voel me helemaal bij hem op mijn gemak. Huur hem in voor jouw Duck van Dijk fotoshoot. Of doe het samen met iemand anders, of een paar andere ondernemers, dan kun je de kosten delen.

Als ik even moet uitrusten kan Fotograaf Ronald natuurlijk ook andere mooie foto’s maken. Zo leg je direct een leuke en diverse beeldbank aan en heb je mooie content achter de hand voor jouw social media berichten. Een fotoshoot van Fotografie Ronald kost €300.